A 4K apartman Opatija elnevezésű magánszálláshely lefoglalásának

Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

 

 

  1. A szálláshely tulajdonosa honlapján egy foglalási naptárban nyilvánossá teszi a szabad helyeket.
  2. A vendégek foglalásai szándékukat e-mailben, (kavicsos56@gmail.com) telefonon, (+36 20 610 1024) Messenger üzenetben, (Kövecses Ferenc) vagy a jelenleg böngészett  honlapon keresztül jelezhetik a tulajdonosnak.
  3. A foglalások a beérkezés sorrendjében kerülnek elbírálásra, melyről az érdeklődők visszajelzést kapnak.
  4. Egy foglalás akkor válik hivatalossá, amikor az előleg díja beérkezik a tulajdonos bankszámlájára. (az előleget, amint alább is olvasható, 48 órán belül kérjük átutalni Euro bankszámlaszámunkra. Ezt a kapcsolatfelvételkor megadjuk.)
  5. Fizetés: a fizetés két részletben történik előre történő átutalással. Foglaláskor 50% előleg befizetését kérjük biztosítékként. A maradék összegnek a nyaralás kezdő dátumát megelőző 1 hónappal kell beérkeznie. Last Minute, azaz szabad iőpont azonnali (utolsó pillanatban történő) foglalásánál, amikor már nincs lehetőség a visszatérítési szabályok alkalmazására, egy összegben kérjük a szállás díját. Az apartmant kizárólag az előleg, vagy utolsó pillanatban történt foglalás esetén a teljes összeg beérkezését követően tesszük foglalttá! A díj beérkezéség a naptárban ezt az időpontot 48 órára „Függőben van” világoskék jelzéssel ideiglenesen „nem foglalható”-vá tesszük. Ezt követően, ha az előleg, iletve a díj nem érkezik meg, az apartman bárki számára szabadon foglalható lesz. Ha a fizetéssel, illetve az utalással, vagy annak időpontjával bármi problémája van, kérjük jelezze. Minden problémát megoldunk. Helyszínen történő készpénzes fizetésre azért nincs mód, mert a tulajdonos nem tartózkodik a helyszínen. 
  6. A honlapon történő foglalásnál kérjük vegye figyelembe, hogy a foglalásokat mutató naptárunk a vendégéjszakákat mutatja. A távozás másnap délelőtt történik, ami már a következő vendég első éjszakáját jelenti.
  7. Visszatérítés:

– a szállás elfoglalásának napja előtt 30 napon túli lemondás esetén 100%-os visszatérítés jár.

– 30 nap és 15 nap között 50% visszatérítés jár.

– a szállás elfoglalásának napja előtt 15 napon belül már nem jár visszatérítés.

– Covid határzár, vagy igazolt Covid betegség, hivatalos pozitív Covid teszt miatti VIS MAIOR lemondás, vagy ezek miatt ellehetetlenült utazás miatt természetesen 100% visszatérítés jár.

  1. A leendő vendégeknek a foglalásuk előtt el kell olvasniuk a házszabályt, a fizetési feltételeket és csak annak megismerését és elfogadását követően foglalhatják le a szállást.
  2. A házszabály be nem tartása esetén, a szomszéd lakók kirívó zavarása, nem illendő viselkedés a tulajdonos jogosult a vendéget a lakásból kiutasítani. Szükség esetén ehhez a hatóságok, illetve a biztonsági szolgálat segítségét is kérheti. Ilyen esetben a szállásadó nem köteles a kiutasított vendégnek másik szállást keresni, illetve biztosítani.

 

Translate »