FOGLALÁS

FIGYELEM!

Sajnálattal értesültünk róla, hogy – az egyik magyarok által üzemeltetett csoportban – a Google térképen látható apartmanok, szállások nevével  visszaélve pénzt csaltak ki jóhiszemű nyaralni vágyóktól. Ha egy idegen szállás ajánlattal felhív, légy óvatos! Csak a honlapunkon keresztül biztonságos foglalni! Rendszerünk mindig visszaigazoló email-t küld a foglalásokról, valamint a foglalás státuszáról. De biztonságod érdekében utalás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, hogy a pénzed ne egy szélhámos bankszámlájára kerüljön!

FOGLALD LE ELŐRE A NYARALÁSODAT!

Kérünk, figyelj arra, hogy ez itt egy automatikus foglalási rendszer. Tehát ha még kérdéseid vannak, nem láttad az árakat, fizetési feltételeket, stb. addig ne foglald le az időpontot, mert mások számára foglalhatatlanná teszed. Ha bármi kérdés merül fel benned, akkor előbb hívj fel bennünket telefonon, vagy írj és mi válaszolunk. Ha eldöntötted, hogy nálunk fogtok megszállni, először nézd meg, hogy szabad-e az apartman az általad vágyott időszakban. A szabad hetet (napokat) bejelölve foglalhatod le az apartmant, mi pedig rövid időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot a további részleteket illetően. De mindezek előtt kérünk, hogy mindenképp olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket,  az Adatkezelési Tájékoztatót, illetve csekkold az árakat és a foglalási feltételeket.

(Igérjük, nem hosszú!)

Foglalásnál kérjük vedd figyelembe, hogy naptárunk a vendégéjszakákat jelzi. A távozás másnap délelőtt történik, ami már a délután érkező következő vendég első éjszakáját jelenti. Ennek megfelelően kattints a kívánt napokra (ott töltendő éjszakákra) a naptárban.

Naptár betöltése
Powered by Booking Calendar
- FOGLALHATÓ
 
- FOGLALT
 
- FÜGGŐBEN VAN
captcha

hol van a szálláshely?

Horvátország, Opatija

Setaliste Carmen Sylve 28. B 21.

Kattints a gombra és segítünk könnyebben idetalálni!

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a Google térképen az utcakép elavult,  körülbelül 10 évvel ezelőtti. A bokros-fás helyen ma már csodálatos társasházak, tiszta rendezett utcakép látható.

Translate »