FOGLALÁS

FIGYELEM!

Sajnálattal értesültünk róla, hogy – az egyik magyarok által üzemeltetett csoportban – a Google térképen látható apartmanok, szállások nevével  visszaélve pénzt csaltak ki jóhiszemű nyaralni vágyóktól. Ha egy idegen szállás ajánlattal felhív, légy óvatos! Csak a honlapunkon keresztül biztonságos foglalni! Rendszerünk mindig visszaigazoló email-t küld a foglalásokról, valamint a foglalás státuszáról. De biztonságod érdekében utalás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, hogy a pénzed ne egy szélhámos bankszámlájára kerüljön!

FOGLALD LE ELŐRE A NYARALÁSODAT!

Először nézd meg, hogy szabad-e az apartman az általad vágyott időszakban. A szabad hetet bejelölve jelezd igényedet, mi pedig hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot a további részleteket illetően. De mindezek előtt kérünk, hogy mindenképp olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket,  az Adatkezelési Tájékoztatót, illetve
csekkold az árakat és a foglalási feltételeket. (Igérjük, nem hosszú!)

Naptár betöltése...
Powered by Booking Calendar
- FOGLALHATÓ
 
- FOGLALT
 
- FÜGGŐBEN VAN
captcha

hol van a szálláshely?

Horvátország, Opatija

Setaliste Carmen Sylve 28. B 21.

Kattints a gombra és segítünk könnyebben idetalálni!

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a Google térképen az utcakép elavult,  körülbelül 10 évvel ezelőtti. A bokros-fás helyen ma már csodálatos társasházak, tiszta rendezett utcakép látható.

Translate »