MEGKÖZELÍTÉS

MEGKÖZELÍTÉS

AUTÓVAL

A 4K apartman Opatija a magyar határtól körülbelül 280 kilométerre található. Zágráb és Karlovác mellett az autópályán elhaladva Rijeka felé kell venni az irányt, majd az egykori Fiume (Rijeka) felett húzódó elkerülő úton egészen Opatijáig kell autózni. Ez az út Budapestről indulva, 3 kávé és pisiszünettel megszakítva pontosan 5 óra hossza.  Az apartman az Opatijára oly jellemző hegyoldalon található, elég távol a város hangos – zajos nyüzsgésétől, de elég közel ahhoz, hogy a strandok, kávéházak a 12 kilométeres parti sétány akár egy negyedórás kényelmes sétával gyalog is elérhetőek legyenek. De autóval is kb. 2 perces távolságról beszélünk.

Parkolási lehetőség 2 autónak közvetlenül a ház alatti mélygarázsban!

VONATTAL, BUSSZAL

Főidényben június elejétől októberig közvetlen vonatjáratok kötik össze Budapestet a tengerparttal. Vonattal Rijeka a végállomás, ahonnan a 32-es helyi járatú autóbusszal körülbelül 20 perc alatt lehet beérni Opatija központjába. Ha sok a cuccod, innen a taxizást javasoljuk, ami 2000 forintnak megfelelő Kunáért visz el a szállásodig. Ha lepakoltál, utána már mindenhová könnyedén gyalogosan eljutsz.

Volán és magán buszjáratok is rendszeresen indulnak a Népligeti nemzetközi buszpályaudvarról. A mentrendről ott érdeklődj. A buszok Opatijában is megállnak.

címünk

Horvátország, Opatija

Setaliste Carmen Sylve 28. B 21.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a Google térképen az utcakép elavult,  körülbelül 10 évvel ezelőtti. A bokros-fás helyen ma már csodálatos társasházak, tiszta rendezett utcakép látható.

Translate »